بلاگ
با توجه به رشد روزافزون تجارت الکترونیک و کسب و کارهای آنلاین، راه اندازی آنلاین شاپ لوازم آرایشی و بهداشتی میتواند فرصت بسیار خوبی برای کسب درآمد شما باشد، خصوصا اگر تایم خالی زیادی دارید و دنبال پرورش یک بیزینس خانگی هستید.
فهرست مطالب
Toggleصنعت لوازم آرایشی و بهداشتی در حال حاضر یکی از پر سودترین صنعتهاست که روزانه به مشتریان آن اضافه میشود، از این سو راه اندازی فروشگاه اینترنتی محصولات پوستی میتواند سرگرم کننده و همچنین سودآور باشد.
راه اندازی یک فروشگاه آنلاین ممکن است آسان به نظر برسد؛ اما قبل از شروع، باید چندین کار را انجام دهید که در ادامه به شما توضیح خواهیم داد، ابتدا بیایید مزایا و معایب این کسب و کار را در نظر بگیریم.
راه اندازی آنلاین شاپ لوازم آرایشی بهداشتی
مزایا و معایب فروشگاه اینترنتی محصولات پوستی
قبل از شروع هر کسب و کاری بهتر است مزایا و معایب آن را به خوبی بررسی کنید و سپس تصمیم بگیرید، با اینکه راه اندازی آنلاین شاپ لوازم آرایشی بهداشتی مزایای فراوانی دارد، معایبی نیز به همراه دارد که اگر در نظر گرفته نشوند ممکن است فاجعه به بار بیاورند.
حال این مزایا و معایب شامل چه مواردی میشود؟
مزایا
- درآمد قابل توجه و سرمایه مورد نیاز کم: شما برای راه اندازی آنلاین شاپ لوازم آرایشی و بهداشتی نیاز به سرمایه زیادی ندارید و میتوانید با سرمایه حتی ۵۰ میلیونی شروع کنید و سود بالایی داشته باشید. درباره سود این صنعت در مقاله سود لوازم آرایشی چند درصد است بیشتر بخوانید.
- راه اندازی سریع: برعکس فروشگاههای حضوری پروسه راه اندازی فروشگاه اینترنتی بسیار ساده و سریع است و ممکن است حتی زیر ۱ ماه تکمیل شود.
- نیاز نداشتن به مکان فیزیکی: با این نوع فروشگاهها شما از پرداختن اجارههای هنگفت خلاص هستید و تایم کاری آزادی دارید.
- دسترسی به مشتریان بیشتر: با راه اندازی آنلاین شاپ محصولات آرایشی و بهداشتی شما به طیف بسیار وسیعیتری از مشتریان دسترسی خواهید داشت و به یک مکان و شهر خاص محدود نخواهید بود.
معایب
- رقابت بالا: از آنجایی که این یک صنعت پر سود است رقبای شما نیز در این صنعت زیاد هستند و برخی از آنها به شدت قوی و شناخته شده هستند.
- نیاز به وقت و توجه زیاد: برای رسیدن به کسب درآمد و سود شما باید در اوایل کسب و کار خود، وقت و توجه زیادی را صرف آن کنید.
- هزینههای مارکتینگ: یک آنلاین شاپ هرگز بدون کمک بازاریابی نمیتواند به سود برسد و این شامل: سئو، تبلیغات آنلاین و سوشال مدیا مارکتینگ است که در برخی موارد میتواند هزینه بر باشد.
- گرفتن مجوز و درگاه: برای یک فروشگاه اینترنتی شما نیاز است که از درگاههای پرداخت اینترنتی استفاده کنید که طبق قانون جدید نیازمند مجوز کسب و کار های اینترنتی یا همان اینماد است.
- تداخلات اینترنتی: فیلترینگ، کندی اینترنت و دیگر تداخلات از چالشهایی است که کسب و کار شما باید با آن دست و پنجه نرم کند.
قبل از اقدام هرکاری شما باید این مزایا و معایب را با شرایط خود بسنجید و درباره آن با یک متخصص کسب و کار مشورت کنید؛ اینطوری میتوانید کسب و کاری موفق و پر سود راه بیندازید.
در ادامه مطلب میخواهیم به نکات و گامهای کلیدی برای راه اندازی آنلاین شاپ لوازم آرایشی بهداشتی موفق بپردازیم.
مراحل راه اندازی آنلاین شاپ لوازم آرایشی بهداشتی
۱. بررسی و تحقیق
- شناسایی بازار هدف:
در اولین قدم مهم است که شما مشتریان خود را بشناسید، علایق و نیازهای آنها را بررسی کنید و بازار هدف خود را کشف کنید و محصولات خود را بر اساس آنها انتخاب کنید.
- آنالیز و بررسی رقبا:
نقاط قوت و ضعف رقبا را شناسایی کنید و با خود مقایسه کنید تا بتوانید تجربهای بهتر و متفاوت را برای مشتریان خود داشته باشید، در این مرحله حتما دقت کنید که دیگر آنلاین شاپها از کجا خرید میکنند، این به شما کمک میکند در تامین محصولات خود، یک گام جلوتر بیوفتید.
همیشه به یاد داشته باشید که از رقبای خود الگو بگیرید و کپی نکنید.
- انتخاب محصولات:
پس از آن که مشتریان خود را بررسی کردید، باید بتوانید لیستی از محصولاتی که میخواهید در فروشگاه خود داشته باشید، در اوایل نیازی نیست که روی کمیت تمرکز کنید، کیفیت باید معیار اول باشد.
برای راهنمایی بیشتر در این زمینه میتوانید مقاله راهنمای کامل خرید عمده محصولات پوستی مطالعه کنید.
- انتخاب تامین کننده معتبر:
یکی از مهمترین اقدامها پیدا کردن یک تامین کننده منصف و معتبر است که از طریق آن بتوانید اعتماد و رضایت مشتریان خود را جذب کنید.
بهترین راه برای خرید محصولات خود، خرید از نمایندگیها و پخشهای بزرگ است، زیرا آنها در کنار داشتن طیف وسیعی از محصولات، قیمت مناسبتری را نیز ارائه میکنند.
پخش نوین گستر شرق یکی از بهترین تامینکنندگان محصولات مراقبتی و بهداشتی است که برای شما که میخواهید کسب و کاری تازه راه بیندازید، شرایط فروش ویژه در نظر میگیرد، برای اطلاعات بیشتر با شماره ۰۵۱۹۱۰۱۵۱۳۷ تماس بگیرید.
۲. ایجاد استراتژی و برنامه کسب و کار
- تعیین اهداف:
اولین قدم برای داشتن یک استراتژی خوب کسب و کار، تعیین اهداف، چالشها و مسیرهای ممکن است، این به شما کمک میکند، بتوانید برنامهای دقیقتر بچینید و چشم انداز خود را به یاد بسپارید.
- برنامه ریزی و طرح کسب و کار:
شما باید صفر تا صد بیزینس پلن خود را بچینید، از نحوه فروش و ترغیب مشتری یا نحوه قیمتگذاری و بازاریابی محصولات خود. بهترین کار برای چیدن استراتژی کمک گرفتن از یک مشاور کسب و کار است.
این به شما کمک میکند تا در راه اندازی آنلاین شاپ لوازم آرایشی بهداشتی خود، یک نقشه راه منظم داشته باشید.
- برند سازی و انتخاب نام تجاری:
انتخاب نام یکی از قسمتهای جذاب راه اندازی آنلاین شاپ لوازم آرایشی بهداشتی است؛ در این پروسه باید چند نکته را در نظر بگیرید:
- نام تجاری شما باید کوتاه و جذاب باشد و معنی کسب و کار شما را برساند.
- نام تجاری شما بهتر است از قبل ثبت نشده باشد تا درگیر مشکلات حق کپی رایت نشوید.
- همچنین بهتر است نام شما کپی از یک برند معروف نباشد و منحصر به فرد کسب و کار شما باشد.
- برنامه ریزی مالی:
در هر کسب و کاری شما باید حتما یک برنامه ریزی منظم مالی داشته باشید و تمامی جزئیات را ریز به ریز در نظر بگیرید.
۳. راه اندازی
- انتخاب پلتفرم:
برای راه اندازی آنلاین شاپ لوازم آرایشی بهداشتی خود، شما باید یک پلتفرم برای فروش در ابتدا انتخاب کنید، این میتوانید یکی از گزینههای زیر باشد:
- وبسایت شخصی
- اینستاگرام
- شبکههای اجتماعی و پیام رسانی (تلگرام، واتساپ، روبیکا و…)
- وبسایتهای فروشگاهی (ترب، دیجیکالا و دیوار)
اگر شما تصمیم دارید سایت خود را راه اندازی کنید، بعد از این باید مراحل زیر را دنبال کنید:
- خرید دامنه و هاست:
دامنه آدرس وب سایت شما و هاست محل ذخیره فایلهای شما خواهد بود. شما میتوانید هاست خود را از لیموهاست و دامنه مدنظر را از ایران سرور خریداری کنید یا به جستجوی بیشتری بپردازید.
- طراحی سایت:
شما میتوانید با کدنویسی یا با کمک سیستمهای مدیریت محتوا CMS، سایت خود را طراحی کنید. در نظر داشته باشید که طراحی سایت شما باید کاربر پسند و جذاب باشد و کار با آن پیچیده نباشد.
- اضافه کردن محصولات و فروش آنلاین:
در این مرحله راه اندازی آنلاین شاپ لوازم آرایشی بهداشتی شما باید محصولات خود را به همراه توضیحات، تصاویر و قیمت دقیق آن در سایت خود نمایش دهید.
در این مرحله شما برای فعال سازی فروش آنلاین نیازمند درگاه پرداخت اینترنتی و اینماد خواهید بود که با کمی جستجو در اینترنت میتوانید راه حل آن را بیابید.
۴. بازاریابی و فروش
- سئو (SEO):
برای بهبود رتبه خود در موتورهای جستجو از search engine optimization استفاده کنید و بازدید و فروش سایت خود را افزایش دهید.
- رسانههای اجتماعی:
در رسانههای اجتماعی به خصوص اینستاگرام فعالیت کنید و سعی کنید برنامه محتوایی جذاب و منظمی را در نظر بگیرید.
- تبلیغات آنلاین:
از اینفلونسرها، بلاگرها و یا وبسایتهایی که مربوط به شما میشوند برای تبلیغات کمک بگیرید، همچنین میتوانید از گوگل ادز یا کمپینهای آنلاین استفاده کنید.
- برنامه وفاداری مشتری:
برنامه وفاداری مشتری یا loyalty program یک نوع بازاریابی است که به مشتریان ثابت شما پاداش میدهد و آنها را برای خرید مجدد تشویق میکند. این برنامه میتواند شامل بازیهای مختلفی مانند: امتیاز یا باشگاه مشتریان، تخفیف، کالا یا خدمت رایگان، ارسال رایگان و هدیههای جذاب باشد.
خب امیدواریم شما با کمک این مطلب بتوانید آنلاین شاپ خود را راه اندازی کنید و به کسب درآمد برسید. چند نکته دیگری که بهتر است در نظر بگیرید را برای شما لیست کردهایم:
- محصولات با کیفیتی را بفروشید.
- سعی کنید بهترین خدمات را به مشتریان خود ارائه دهید.
- به روز باشید و با ترندهای بازار موج سواری کنید.
- ناامید نشوید و دست از تلاش کردن برندارید.
- از مشاورهای کسب و کار برای گسترش بیزینس خود کمک بگیرید.
- منصف و قابل اعتماد باشید.
با کمک این نکتهها شما قطعا موفق به راه اندازی آنلاین شاپ لوازم آرایشی بهداشتی خود خواهید شد و ما به عنوان یک تامین کننده از شما حمایت خواهیم کرد و شرایط ویژه فروش را برای شما در نظر میگیریم. شما همچنین میتوانید با مسئول فروش ما از طریق شماره ۰۵۱۹۱۰۱۵۱۳۷ تماس بگیرید و به او درخواست مشاوره دهید.
امیدواریم این مطلب به شما کمک کرده باشد و در این راه جدید موفق باشید. اگر نیاز به راهنمایی دارید میتوانید سوالات خود را در دیدگاهها از ما بپرسید.